Blåbärs milkshake

Gjorde nyss världens godaste mjölk/smoothie/milkshake, kalla det vad ni vill! Jag tog iallafall ganska mycket frysta blåbär, hällde i lite mjölk och sen lite stevia för att få det lite sötare. Smakade typ som blåbärsglass, mmmmhhhm!!
 

Tisdag

Haha oj vad dåliga och fula bilder

Idag har det varit en dryg dag, slutade dock en timma tidigare för att fara in till stan. Skulle ta sprutor men doktorn tyckte att jag var för sjuk för det så jag stannar hemma från träningen ikväll för att vila. Ska nog plugga lite och se lite pretty little liars och prison break. Blir nog bra. Igår storstädade jag mitt rum så det är typ roligt att vara där inne haha. Efter det var jag, dadi och Carro och gymmade, det var jätteroligt. Körde ben och blev helt slut, skakade typ när jag gick därifrån. Imorgon ska jag och Julia och se på premiären av "this is us" i 3D. Det är alltså One directions film för er som inte visste :) Nä, nu ska jag göra någon nytta och inte bara sitta här. Vi hörs! Puss

4 låtar

 
Här är några låtar som jag alltid blir så glad och taggad av. Himla härligt! Loveit ♪ ♫

Onsdag

Har noll inspiration till bilder just nu, därav ett collage från weheartit

Redan Onsdag, veckan har gått himla fort även fast jag hoppas att den kunde gå liiiite fortare. Har gjort matteläxan klar till imorgon, ska även börja ikväll med Spanskan som är till på måndag. Smart att göra bort det då jag kan göra massa andra saker i helgen istället för att sitta med läxa. Blandannat så ska jag in till stan hade jag tänkt och på söndag har jag match vilket taggas stort. Ikväll ska jag till Carro, vi ska vara barnvakt åt hennes systrar. Vi hörs senare! Puss
 
 

Tillbaka till rutinerna

 
Förstår ni att hit ska jag i Februari?!?

Andra dagen i skolan idag, var okej. Jag hatar skolan men det är bara att tänka positivt och göra det bästa av allting. I år ska jag tag i allt, göra läxor direkt, inte skjuta fram saker till sista kvällen, hålla ordning och så vidare. Blir så mycket enklare och roligare då man har koll! Ikväll har jag varit på träning, var inte så roligt då det inte var full fokus och jag gjorde rehabilitering. Ska göra det varje dag några veckor framåt och oj vad tråkigt det är. Men förhoppningsvis ska det bli bättre!

10,9,8,7,6,5,4,3,2,1

 
10 saker du vill göra innan du dör: Få barn, simma med delfiner, gifta mig, träffa Justin, tala flytande engelska och spanska, tatuera mig och åka till new york.
9 saker om dig själv: Jag vill ha fyra barn, jag blir lätt stressad, slarvar lätt bort saker, är lat, kan mycket bara jag försöker, är shoppingberoende, är en pluggis, tar med mig min mobil överallt och älskar min familj mest i hela världen.
8 sätt att vinna ditt hjärta på: Vara sig själv, inte vara någon annan med sina kompisar, snäll, omtänkssam, vara charmig, vara social och självsäker men inte för självsäker. 
7 kändisar du tycker är snygga: Justin Bieber, Harry Styles, Zayn Malik, Channing Tatum, Liam Hemsworth, Anton Ewald och Felix Sandman.
6 saker du köpt den senaste månaden: Skor, mobilskal, svarta jeans, mineralvatten, minns inte mer.
5 sätt att få dig le/skratta: Kittla mig, när någon annan är glad, säga nåt roligt, 
4 gamla favoritlåtar: Airplanes-B.o.B, Titanium-David Guetta, We No Speak Americano-Yolanda Be Cool och 2q guns-green day.
3 saker du ofta grubblar på: Kärlek, vad som händer när man dör och livet.
2 saker du aldrig skulle vilja göra: Äta en tallrik maskar och äta bajs..
1 sak du vill ha: En resa till Maldiverna.

Match

 
Ungefär vid fem ska jag bege mig ner mot planen för samling inför match. Är så otroligt taggad på vinst idag, jag vill, vill, vill. Det är det vi i laget måste träna på. Våra tränare måste helt ärligt bli arga för att vi ska förstå att det är viljan det sitter i. Därför brukar andra halvlek se myycket bättre ut än första, men sen nästa match's start ser likadan ut. Idag ska vi köra från start, vi ska springa tills vi tuggar gräs! Kom igen nu brudar!

Lucy ♡

 
Förlåt för ganska dåliga mobilbilder!! Jag vet inte om jag har sagt att min katt är borta, men han har varit borta i nästan tre veckor. Så i förrgår skulle vi åka och titta på kattungar bara för att, men vi blev kär i denna katt så hon fick följa med oss hem. Hon är så sööööt och busig  Vi tog en hona så hon ska kunna få kattungar i framtiden.

One direction 3D

 
Julia har just reserverad två platser till premiären av dessa snyggingars nya film! I 3D dessutom, hur najs? Det är antingen den 28 eller den 29, jag vet inte riktigt. Vi har bestämt att vi senare ska gå på Believe 3D när den släpps också, vilket jag tror och hoppas att den gör snart!

höst

 

Nolia

Visst är han snygg?!
Igår tillbringade jag hela gårdagen på Nolia. Åkte dit med Emma och Julia kring halv nio, lite senare på dagen mötte jag Jonatan och vi gick på stan för att jag skulle köpa ett skal, det var det enda jag köpte på hela dagen så orkar inte visa det haha! Vid klockan tre skulle vi tjejer se Anton Ewald, vi hade lagt ut filtar direkt vi kom, och någon satt alltid där hela tiden därför stod vi längst fram och det var jätteroligt, men man blev knuffad och tryckt på hela tiden vilket var lite synd. Senare köpte jag en skiva som han signerade, är jättenöjd med bilderna jag/Emma tog. Jag vet inte vem som har tagit vilken men det är iallafall med Emmas kamera! En sån ska jag och Alice önska oss tillsammans innan vi åker till sydafrika.
 
 

UNDERBAR DAG

Bilder från dagen!

Heeeeej kompisar! Idag har vädret varit hur bra som helst, jag älskar verkligen denna värme. Iallafall, igårkväll vid åtta tiden kom Ylva-Lee och hämtade mig i min stuga, vi åkte hem till henne och det har varit supermys. Igår snackade vi mest hela kvällen och idag har vi solat, varit med hennes småsyrror, ätit mjukglass, käkat en jättegod sallad osv. Som ni ser har jag även hunnit kolla igenom den nya H&M tidningen och blir sååå sugen på att beställa lite saker så det tror jag att jag ska göra när jag får pengar! Igår kom min zipper bag. Den gjorde sig bra på bild, men den gjorde sig ÄNNU bättre i verkligheten! Åh vad glad jag blev. Nu ska jag se om jag hittar någon film på netflix som jag ska se ikväll, efter det är det träning som gäller. Kram

RSS 2.0