Midsommar imorgon

 
Oj herregud vilken kass bild jag bjuder på men det får ni leva med! Ser ni att jag fixat bloggen förresten? Den är inte klar riktigt än och har spenderat ganska mycket tid med småfix men jag är iallafall jättenöjd. Jag kan också ladda upp stora bilder, vilket jag älskar! Det är fortfarande lite kvar som ska fixas men och min header är verkligen tillfällig, ska försöka fota en ny imorgon!
 
Jag hatar vädret just nu, så himla tråkigt och grått.. Jag vill ha riktig sommar, då man kan ligga på stranden och då man springer runt i bikini, inte bara regn. Hoppas iallafall det blir bättre imorgon, då det är midsommar! Det kommer bli en så rolig kväll/dag/natt.
 

22:56

Lite smått vad jag har gjort idag
 

Nu har jag kommit in för ett tag sen från en pw, gick ner till e4an och tillbaka och jag har en skön känsla i benen! När jag kom hem gjorde jag knäkontroll och käkade lite ananas. Har även suttit och hållt på med Victorias design som jag ska fixa! Bloggar mera imorgon, godnatt!

19 juni

 
Igår var bara en lugn dag, först var jag bara hemma men senare kom Eden så jag var med henne. Vi köpte glass och såg pll. Efter ett tag åkte vi med mamma som lämnade av oss i hennes stuga, där gick vi och kollade i katthuset och gick ner på andra varvet. Lite senare åkte vi till våran stuga innan jag gjorde mig klar för träning. Efter träningen tog jag och Fanny en moppetur till Carro där vi badade i hennes pool, svinkallt var det men vi hade jätteroligt! 

Idag ska jag vara med Fanny, och efter middagen ska jag vara med Sandra och Jennifer. Har även hunnit städa mitt rum, duktiga jag :) Är otroligt less på min mobil, tappade den så hemknappen slutade fungera.. Hur lyckas man?

Bästa du ♡

 
 
 
För 48 dagar sen var den bästa dagen i mitt liv, att uppleva en av Justins konserter igen är något jag SKA göra, något som är en av mina högsta drömmar just nu. Ingen kan någonsin fatta, hur mycket jag älskar honom, det är inte bara som en bra artist utan justin är något mer. Vad har han förtjänat för att bli kallad bög, äcklig osv, han har inte gjort er ett skit, många säger att de hatar honom. Hatar? Vet ni vad det innebär ens? Han är perfekt i mina ögon. Kolla bara då han tillägnade ollg till avalanna, hur kan man kalla honom hjärtlös? Jag kommer alltid älska honom

todo el mundo

Idag hade vi lilla maran och vi var tvungna att springa i regn och åska, inte det roligaste direkt.. Men jag och Lovisa hade det mysigt iallafall. Imorgon slutar jag åttan, det har gått jättefort verkligen! Ska se på när niorna gör något, sen ska vi fika och få betygen och sen får man gå så jag ska följa mamma till stan. Åh har även beslutsångest om jag ska ha klänning eller vita jeans och linne..

vissla med mig

Idag skulle familjen på Alices fotbollscup, men kände inte för att sitta där hela dagen så jag for till Lovisa och vi snackade, fotade och planerade tisdag, åt hos henne också och sen for jag hem. Vi såg även film och ska se klart den nu med en skål glass hade jag tänkt! Imorgon har vi lilla maran, jag och Lovisa ska promenera så det blir nog bra. På tisdag är det skolavslutning, och det kommer bli så bra! Bästa kvällen också, åhh vad jag längtar .

RSS 2.0