Årsresumé - del 2


Var mycket ute i det varma vädret, grillade mycket osv. Åkte sedan en vecka till Spanien och träffade Julia, shoppade, hängde vid poolen, på stranden och bara mådde. Saknar verkligen det.
Var ute på powerwalks, träffade saknade Lovisa, badade i Carros pool. Vet inte så mycket jag gjorde i Juni faktiskt.
Bodde i stugan, var ute och sprang ofta, badade ofta, cyklade till Sandra och jennifers stuga mycket, hängde med kompisar osv.
 
 

Årsresumé - del 1

 
Började året på bästa sätt med Eden och Ylva-Lee. Fick min första victorias secret av Liesel, gjorde löshår och hade mys med Ylvis. Började också med allergisprutor.

Detta var jobbigaste tiden i mitt liv, någonsin. Min älskade mormor som även var min bästa vän lämnade oss och jag saknar henne mer och mer för varje dag. ♡ Praoade på CM3, hittade Andrew Belle och förfrös mig så fick ett fult sår på kinden.
 
Morfar skaffade världens sötaste hundvalp, Viggo. Åt en mysmiddag med massa fina tjejer, räknade ner till både Justins konsert och en spanienresa och såg världens finaste film som alla borde se, The impossible.
Följde med Carro till hennes stuga där vi fiskade, körde skoter och så vidare. Hade en av de bästa upplevelser i mitt liv nämligen Justins konsert som jag kommer minnas hela livet!!
 

Ingen kommer någonsin förstå

Jag älskar dig

God jul!

 
Ha en undeeerbar dag så hörs vi imorgon. Puss

Wanties

 
Nelly.com
 
 

Har samlat mina favoriter från Nelly.com, ska nog göra en beställning någon dag framöver. Supersnyggt enligt mig! Klicka på bilden för att komma dit. :)


Uppesittarkväll

Bild från förra årets uppesittarkväll
 
Idag har jag städat mitt rum och lite av nedervåningen. Renbäddade, plockade undan osv. Känns skönt att ha gjort det innan jul! Funderar typ på att gå och duscha innan jag ska sova, älskar verkligen känslan då man är nyduschad och har nybäddad säng, haha! Har även varit med Emma en stund. Ikväll är det uppesittarkväll, tycker att det är supermysigt. Nu ska jag gå och hjälpa pappa att duka. Bloggar senare!

Fashion for less

 
 
Detta är en superbra sida verkligen! De samlar rabatter från stora varumärken, såsom H&M, Nelly, MQ osv. Så man ser vilka plagg det är rea på. Klicka på bilden för att komma dit!
 

Favoritlåt

 

Söndagkväll



Kom hem från Sandra och Jennifer för ett tag sen, de fyller år idag så vi har varit och grattat dem. Idag har vi även bakat pepparkakor, jag och mamma har också gjort inlagd sill annars har vi bara tagit det lugnt. Nu blev jag sugen på att se Dieselråttor och sjömansmöss så ska se det innan jag ska sova. Puss
 

EOS läppbalsam


Det här fick jag i tidig julklapp av Alice, ett ljusrosa EOS läppbalsam i lukten "strawberry sorbet". Återfuktar läpparna bra och luktar huuuur gott som helst!
 
 

Snö?

 
Idag har jag bara legat i soffan och sett film typ, gick en sväng på skolan för att se teatern som åttorna hade, de var hur duktiga som helst. Har äntligen fått pencillin så får hoppas att jag blir frisk snart. Det är bara fem dagar till jul. Har nästan ingen julkänsla alls, kan inte bara snön komma? Nu ska jag baka lite julgodis med mamma innan jag sätter mig framför tv;n. Puss
 

inspo

 

Tillbaka med bloggningen

Två svinkassa bilder från i somras
Nu är jag tillbaka med bloggandet! Det har varit extremt mycket med skolan sen är jag inte 100% frisk. Vaknar med ont i halsen, sen går det över och kommer tillbaka några dagar senare. Är less på det och vill kunna köra igång med träningen igen!
 
När jag kom hem gjorde jag en kopp chai och såg lite missade avsnitt. Ikväll är det träning, kan ju inte träna men vi har ett möte innan som jag ska på. Men innan det ska jag käka och städa mitt rum. 
 

Inte så länge kvar..

 

RSS 2.0