Serietips


Supernatural är verkligen en hur bra serie som helst! Jag brukar inte vara så mycket för övernaturliga saker men jag älskar denna!
"Historien om Sam och Dean Winchester, två bröder som kämpar mot varelser som vanliga människor inte tror finns. När bröderna var små förlorade de sin mamma i en mystisk brand. Efter den händelsen försökte deras pappa hitta anledningen till hennes död, medan han tränat sina söner i att kämpa mot ondskan. Sam åkte iväg för att studera juridik medan Dean stannade och hjälpte pappa med demonjakter. Det plötsliga försvinnandet av deras pappa återförenar bröderna som åker runt hela USA i en svart Chevrolet Impala av 1967 års modell och undersöker paranormala händelser och annat oförklarligt. Många av dessa händelser är baserade på folksagor, myter och Amerikanska legender men de stöter även på klassiska övernaturliga varelser som vampyrer, varulvar och spöken."


Bra killar finns bakom varje hörn, sa Gud medan han skrattade och gjorde jorden rund

Kul att så många gillar denna bild! Jag gjorde den i januari 2013 (ni kan kolla tillbaka i mitt arkiv om ni vill) och den har spridits ganska mycket! Den finns på tumblr osv. Ångrar dock att jag inte skrev dit mitt namn. Vem vet, jag kanske hade varit känd? Skämt åsido. Nejmen såg citatet och tänkte att jag ville göra en bild och den blev väldigt populär!

Hatar snö

 
Drömmer mig bort till värmen. Hatar snö. När jag blir stor ska jag bo i ett varmt land där snö och kyla ej finns. Det är ju inte så länge kvar tills jag får uppleva två underbara veckor i Afrika ska bli så otroligt skönt!

Söndag

 

Söndag igen, med lika mycket söndagsångest som vanligt. Har nyss duschat, och smörjt in mig. Idag har jag och my family även farit ner till stugan och pimplat och Kalle fick två stora fiskar och pappa två små. Alla som fiskade fick napp, utom jag som vanligt.. Tycker det är så fruktansvärt tråkigt att bara ligga still och kolla ner på botten. Haha aja passade även på att hämta en laddare i stugan. På tal om laddare så har min mobil dött. Sen när jag äntligen fick igång den efter några timmar, gissa vad det stod? JO, återställ Iphone. Fick panik och har fortfarande lite panik för att de flesta av mina osparade bilder kommer att försvinna. Ska iallafall spara till en ny mobil eftersom att min har fått nåt fel så det tar hundra år innan man kan låsa upp den, om jag trycker på meddelanden så tar det hundra år innan de kommer fram osv. Blir så less! Får se om det blir en Iphone 5s, det lutar mest mot det. Nu ska vi äta middag, sikarna som Kalle och pappa fångade ;)

jag kommer alltid vara där

 

Dagen har verkligen varit sämst. Är på skithumör. Hatar paparazzis, media och allt bajs. Nä har ont i hjärtat av allt detta. Jag älskar honom så mycket och vill se honom lycklig. Folk kommer tycka jag är töntig nu men jag bryr mig inte.

.

 
Jag dricker alltid vatten, går jag förbi diskbänken så tar jag ett glas vatten.
Jag hatar då folk stavar fel på småord, stör mig såååå mycket!
Älskar karuseller, kan åka alla karulseller på grönan och liseberg.
Jag och mamma har ett vad om vem som kan klara sig utan socker fram till vi åker till Sydafrika.. Har klarat mig snart fyra dagar, wehååå.
Har någon fobi för potatisskal, tycker det är så äckligt.. Klarar inte av att ha det på tallriken när jag skalar potatis.
Förut läste jag böcker JÄMT. Flera böcker i veckan typ. Dock slutade jag, tycker det är tråkigt bara. Ska beställa lite böcker till vi ska utomlands och läsa hade jag tänkt
 
 

Page 14 of 365

 
 
Kom hem från träning för ganska längesen, har nyss duschat och ätit. Drack en helt stört god smoothie som jag blandade ihop med mitt egna recept! Oh my lord det var typ det godaste jag någonsin har druckit. Nyttig var den också ett stort +. Den får 100/100 toasters hehe. Skolan flyter på bra och mitt nyårslöfte går hur bra som helst. Det är att inte skjuta upp saker och jag lyckas verkligen. Känner mig verkligen som på bilden, livet är på topp!
 

42 dagar


Inte såå länge kvar nu. Okej, det kan låta länge men jag tror att det kommer gå fort. Ser fram emot att få komma bort lite, bort från skolan och till värmen. Tryckte nyss i mig två bananer på cirka en minut så passar lite där bland aporna hehe. Nu ska jag tvätta bort sminken och sen sova, bloggar imorgon. Godnatt!

Bilder från helgen



 
 
 

Snö

Snön bara vräker ner.. För två dagar sen var det inte ens någon snö? Vars kommer allt ifrån haha?
 
Igår hjälpte jag pappa att göra middag, vi gjorde fyllda kycklingfiléer och potatisgratäng. Det var verkligen hur gott som helst! På kvällen var jag med Liesel, det var superlängesen sist. Vi tog det bara lugnt och pratade, käkade glass och gick på en prommis. När jag kom hem somnade jag nästan direkt!
Idag har jag bara tagit det lugnt. Ska snart springa på löpbandet och ikväll får vi se vad jag hittar på!
 

Start running

Skolan har börjat och jag tycker att det är jättejobbigt och tråkigt samtidigt som jag faktiskt är riktigt taggad och tycker att det ska bli kul med sista terminen i nian. Ett av mina nyårslöften var att jag inte skulle skjuta fram skolarbeten, hittills har det gått bra. Nästan alla läxor är klara för nästa vecka utom en som jag ska ta tag i när jag har skrivit det här. Vårat löpband kom förresten idag, nu jävlar ska konditionen förbättras!

Så fin


söndag

 
Hej kompisar! Bloggar nu från min bärbara dator och jag vet inte om det finns någon segare. Måste omformatera den (heter det så?) men har så sjukt mycket bilder som jag måste flytta någon annanstans. Denna dator har legat längst ner i min garderob i typ ett år helt sick haha. Men nu har den fått komma fram! Snart är jullovet slut och jag är inte redo för skolan än. Dessutom måste jag plugga idag, har ett matteprov typ direkt jag kommer tillbaka. Hatar att plugga på lov då vill jag vila.
 
Ikväll ska jag på gymmet, gruvar mig lite för det är ett benpass och förra gången det var det tog jag mig knappt ner för trappen.. Träningsvärken dagen efter var hemsk. Men det blir nog bra :)

RSS 2.0