Stumbling down the streets my friend

 
Idag blev jag väckt kring tio och kunde inte somna om så klev upp då och plockade bort lite på mitt rum. Gick ut på en skogsprommis med Alice och Kalle när jag hade pluggat ett litet tag. Ikväll är planerna att jag ska gymma med Pontus innan Kornelia kommer och sover här efter hennes träning. Blir nog askul som vanligt!

De sa en dag ska vi alla dö jag sa alla andra dagar ska vi inte det

 
Igår var tanken att jag skulle till stan vid halv tolv men jag var klantig och lat så jag antog att bussen tog e4an men icket så jag missade den alltså därför att jag väntade vid skolan. Tyyypiskt. Så for hem, såg ett avsnitt av PLL och tog sedan nästa buss in till stan och mötte upp min sköna böna Kornelia. Har saknat henne så mycket! Från att umgås exakt varenda dag till att nästan aldrig ses längre. Vi gick runt på stan sen tog vi en pasta på vezzo och bara satt där och snackade. 
 
Idag står plugg på schemat. Ska hinna med SO, spanska och matte med fokuset ligger mest på SO:n då vi har prov typ direkt efter lovet. 
 

 


We're counting down from 10 to 1

 
Veckorna går så snabbt nuförtiden, hinner knappt med. I torsdags tog jag sprutor och efter det åt jag en stört god pasta på Vezzo med Alice och mamma. Har haft spanskaprov och träningslära och tror att båda gick bra. Fick tillbaka min engelskauppsats i fredags, och den gick över förväntan. 
 
Idag samlades laget klockan 12 på stantors där vi hade lagavslutning. Senare mot kvällen åt vi på ceylon och efter det for jag hem. Nu ska jag nog se ett avsnitt av PLL om jag orkar, ska upp tidigt imorgon för att fara till stan och träffa mina tjejfavvisar, saknar dem så mycket!!

I'll be your dragon tonight

 
 
Måndagar är ändå helt okej dagar, har bara tre lektioner och slutar vid ett. Så efter skolan gick jag, Yasmin och Amanda och gymmade och euuwwww mina ben alltså (!!) Helt döda ungefär. Kan inte gå i trappor och träningsvärken imorgon lär vara enorm. Känns skönt iallafall att jag har gjort bort benpasset för veckan. Tog kvart över två bussen och sov nästan hela vägen hem och när jag kom hem blev det kyckling. Avslutar denna måndag med ett berg av plugg.
 
 

Måndag


I lördagskväll for jag, Carro, Fanny och Emilia hem till Julia därför att hon fyllde 16. Vi fikade och skrattade massor. Myskväll!! Kom hem och kröp ner hos en sovande Pontus. Dagen efter for vi och plockade morötter och potatis med mamma, Alice och Kalle och sen for vi hem till Pontus och bytte munstycke på hans moppe, jag var proffs haha. Sen käkade vi pizza och drog ut på en prommis. Var jobbigt att kliva upp idag men det var en rätt lugn dag då vi hade entreprenörskap och sen hade jag utvecklingssamtal. Nu har jag suttit några timmar med matte, skönt att vara ikapp igen. Ska nog lägga mig och sova snart och lyssna på en ljudbok som vi ska skriva en uppsats om på fredag. Nattiii


Thinking out loud

 
ÄNTLIGEN har jag fått tillbaka min saknade mobil vilket innebär att jag kan blogga och ha helt okej bilder. Eftersom att denna bild var så fin så får ni tre av den :). 
 
Skolan är inte lugn just nu, har så mycket att göra. Imorgon har jag ett biologiprov och det är stor skillnad jämfört med nians biologi där man förstod nästan allt. Har verkligen pluggat för att försökt förstå och det går bättre och bättre. Imorgon slutar jag tjugo i tre sen måste jag skynda mig hem för jobb och efter det kommer Pontus. Vi ska nog se film och bara ta det lugnt. Hoppas ni får en bra dag imorgon, Pusss

 
 
 

RSS 2.0