Torsdag



I tisdags hämtade mamma mig efter skolan och sen for vi till Emmas lägenhet där jag, mamma, Emma och hennes mamma käkade middag och gick ut på promenad osv. När jag kom hem gick jag ut på en promenad men Fanny, saknar verkligen då vi gjorde det flera gånger i veckan. Linn kom senare också, himla längesen jag var med dom! Igår på träningsläran hade vi ett gruppass där vi körde Punch out. Så jääävla jobbigt men jag och Julia kämpade oss igenom det och det är så najs när man är klar! Sov hos Pontus inatt och nu sitter vi på bussen. Har hål idag så ska träna hade jag tänkt. Haaare

Måndag

Bilder från tundals och min saknade pingla till höger 

För att vara måndag var denna dag faktiskt bra! Hade först spanska, sedan matte och sist engelska sen slutade vi 13.25 så väntade ett tag på Iksu innan jag åkte ner till sjukhuset och tog bussen hem. Kom hem för ett tag sen och nu ska jag fortsätta med historian så jag får den klar någon gång.
 

söndag

 
Min mobil har dött eller den blev vattenskadad när vi var på Norrbyskär därav gamla bilder :( 
 
Idag klev vi upp vid tio och for och såg Kalles match. Det blev vinst för dem och sedan for vi hem och käkade lunch och gymmade sedan. Nu sitter jag och fyller i ett spanska övningspapper, dryyyygt.

Lördag

Jag bjuuuuder
 

Ska försöka börja uppdatera denna blogg varje dag, känns kul att kolla tillbaka senare! Skolveckan har varit bra, dock var jag hemma igår för jag vaknade med migrän och det gick inte över.. Jag skrev iallafall lite på en historiainlämning vi har. Tempot är så högt på matten och om man jämför hur många tal jag jobbar nu per lektion och hur mycket jag jobbade på tundals är skillnaden extreeem haha.. Så jag missade lite igår så Pontus hjälpte mig med det idag. Har även sprungit idag och nyss käkat tacos. Får se vad vi hittar på ikväll!

Fina vän

 
 
 
 

RSS 2.0