#summerlovin


Tiger

 

Just ordered

KLICK! Snart hamnar denna i min postlåda, det fanns en kvar och den lyckades jag få tag på. Har sökt den länge, men har varit lite för snål för att köpa en väska för 500:-. Nu hittade jag den för ungefär 270, vilket kap!!

.

Då jag ska höja volymen på tvn måste jag alltid höja till ett jämnt tal, såsom 20,30,50 haha..
Jag klarar inte av att låta mobilen låsas av sig själv, jag måste låsa den om ni fattar vad jag menar.
Jag kan inte ta i trappräcken, hissräcken, rulltrappor på offentliga ställen. Tycker det är sååå äckligt.
När jag hittar en ny bra låt har jag den på repeat hela hela hela tiden så jag tröttnar på den jätte fort.
När jag blir stor vill jag bli doktor, därför älskar jag program/serier som Grey's Anatomy.
 

Olja till håret

(Lånade bilden av emelienea)
Idag har jag bara varit hemma och tagit det lugnt, är ganska trött sen igår. Familjen åkte till Övik över dagen och shoppade, sedan åkte vi till en camping några mil utanför där några kompisar till mamma och pappa var. Där var även Emma och Robin, så vi satt mest i husvagnen och pratade och körde bildleken typ. Vi kom hem vid två någongång och jag slocknade direkt.
 
Vid middagstid idag så sprang jag och pappa ut på en löprunda innan jag kom hem, satte i min nya olja i håret som jag köpte för ett tag sen och efter det duschade jag. Det är alltså en olja som gör att håret växer 5 cm i månaden istället för bara 1 cm. Jag ska se hur detta funkar, men det verkar ha funkat för de flesta. Har tagit före bild på mig och har bara hunnit använda den två gånger, men man ska tydligen redan se resultat efter bara två veckor. Så det ska bli riktigt spännande att se! Hoppas att det funkar. Testar även det just nu på ögonfransarna, det vet jag inte om det funkar heller men har läst om många som verkligen säger att det gör det.  

Dagens outfit

 
// Byxor - Gina Tricot // Tröja - H&M // Halsband Ur och penn //

Nytt från idag

Oj vilka små och dåliga bilder men bättre än inget iallafall! Detta är vad jag fick med mig från stan idag.


Just do it

 
Nyss hemkommen efter en löprunda med mamma och pappa. Idag körde vi i vanlig ordning uppvärmning 1,5 km för att sedan köra backintervallerna och efter det lugnt jogg runt 2,5 km. Istället för lugnt jogg tog jag och mamma en pw och järnet i uppförsbackarna för att sedan köra nerjogg, fys och strech. 

Härlig dag

Första bilden är från weheartit och sen en bild på drinken
 
Imorse var jag och pappa ute och sprang. Vi började med uppvärmning som var 1,5 km innan vi började med backintervallerna. Usch vad jobbigt är det enda jag har att säga om det! Vi avslutade med ett varv runt 2,5 innan jag kom hem och åt min goda frukost. Efter det åkte vi till morfar ett tag, jag och Alice var mest ute innan vi for hem och jag var med Emma innan vi skulle äta. Nu har jag just kommit hem från Svanströms där  jag var med mamma. Viktor bjöd på rosa pantern, en drink som var hur god som helst! Nu ska jag kolla runt lite på youtube, ha det bra!

Fotboll

 
Har suttit och sett fotboll ett tag nu och grymt vad bra tjejerna spelar idag! Spelet förra gången var väll också bra, dock blev jag lite besviken på straffarna men det var första matchen och idag visar de verkligen vem som bestämmer. Bra där! Imorgon innan frukost ska jag och springa backintervaller. Är faktiskt lite taggad även om det är bland det jobbigaste som finns. Efter det ska jag göra en stor, god frukost. Senare får vi se om jag kör styrka. Hade tänkt att beställa lite saker från fitnessguru, ska nog göra det då jag får pengar! Nu ska jag borsta tänderna och sedan krypa ner i sängen och se senaste avsnittet av pll. Godnatt

KOMMIT HEM

Lite bilder från stugan
 
Har kommit hem från stugan nu och ska sova hemma i helgen. Igår kom Sandra, Nora och Jennifer och vi badade badtunna, åt godis och snackade. Innan vi åkte idag städade jag mitt och Alice's lilla stuga. Jag tog bort sängkläderna, dammsugade och torkade golvet. Ikväll får vi se vad jag gör, antingen är jag med Emma eller så är jag bara hemma och ser pll avsnittet jag missade och ser på film. Är sugen på se World war z, den verkar bra!
 

Torsdag.

 
Hej people! Har varit i stugan hela veckan, därav bloggningen. Nu är jag på väg till ett litet ställe där morfar växte upp, så jag har lite bättre internet på mobilen. Igår grattade jag och eden Ylvalee på hennes födelsedag och det var jätte roligt verkligen. Ikväll ska vi på middag till Wikströms, det blir nog trevligt! 

Vinst

Sitter i bilen påväg hem från stan, en vinst tar vi med oss! Mot seriledarna spelade vi 2-1 och det känns bra. Ikväll när jag kommer hem ska jag köra lite styrka, duscha sen fika sen blir det godnatt efter alldeles för lite sömn inatt som jag spenderade med bästavän.


Med och tävlar

 
Jag är med och tävlar om ett par ray bans hos Andrea!

2 juli

 
Hoppsan, har inte bloggat sen midsommar! Nu på sommaren går tiden så himla fort. I helgen har jag iallafall varit i Piteå på psg. Så otroligt roligt det var/är! Längtar redan tills nästa cup. Vi vann två och förlorade två, ikväll är sista träningen innan uppehållet och på torsdag är sista matchen.
Idag är min första dag utan godis, ska se hur länge jag klarar. Ska även höja nivån på min träning också. Har gjort flera träningsscheman förut som jag har struntat i efter ett tag så därför ska jag göra ikväll ett som jag kan hålla och inte blir för mycket. Nu ska jag fortsätta lite med designen och sen äta och byta om!

RSS 2.0