Tisdag




Har haft en kuuung helg verkligen. Var ju i rödåsel fredag-söndag och eftersom att jag fick penicillin för såret hann det läka så bra så jag kunde bada så vi badade mycket och paddlade gummibåt i fors osv. Tog en buss hem söndagkväll och då mötte jag upp familjen+Sandra och Jennifer på stan och vi käkade på eastern palace, rullade typ därifrån hehe. Jobbade måndag och på kvällen träffade jag min saknade vän Anton som jag inte träffat på hur länge som helst, vi for och köpte glass och satte oss på udden men sen for vi och lirade lite fotboll innan jag skulle tillbaka till stugan. Jobbar hela veckan men börjar inte förrän halv tolv så får sovmorgon vilket är otroligt sköönt. 

TGIF




Sitter på jobbet för tillfället men har lunch nu så tänkte blogga lite. Förra måndagen flyttade vi ner till stugan och det är faktiskt ganska kul. Under de här två veckorna har jag blandannat åkt vattenskidor, vattenskoter, ring efter båt, kört jetski osv. Direkt jag har slutat jobba ska jag hem och packa för i helgen ska jag till rödåsel med Pontus, dock blir det inget bad för mig därför att jag har fått ett brännsår på benet så äter penicillin, så det är lite tråkigt men det blir nog bra ändå!

My Reality Is Bigger Than Your Dreams

Här är jag Pontus Westman när jag paddlade igår :)
 
Hej ottis blogg!
Det är lite nytt det här med bloggande för mig så jag vet inte riktigt hur det kommer bli men kör vi, håll i er!
Min dag har bestått av att jag började med att stiga upp halv 7 då jag blev väckt av pappa. Jag gick ner fika kirra tänderna osv sen bar det av mot jobbet! :D
Det var inte jätte jobbigt att jobba idag för det är städvecka nu innan semestern å allt och vi har typ redan hunnit städa så vi satt mest och gjorde ingenting.
Farmor och farfar var snäll och bjöd på lunch idag, spagetti och köttfärssås!!:DD men jag åt lite för mycket:( så det blev ajaj i lillmagen.
Jag slutade 4 for hem och åt midda så en snutt sen kom joel och felix men jag pallade inte fara ut med dom.
Så jag stannade hemma ett tag sen for jag till en tönt :)
tack för mig hoppas vi ses igen! :)       
 
 
 
 

RSS 2.0