Måndag

 
 
Detta är bara en pytteliten del av vad jag har gjort i helgen. Bland annat så har jag träffat Oliver, sett fotboll, varit med Emma och sovit i hennes lägenhet, tränat med Tilda, käkat mjukglass och godis osvosv. Har haft en toppenhelg verkligen!
 
Hade matteprov idag som gick åt helvete, förstod nästan ingenting vilket sög. Ikväll har jag träning vilket jag ser fram emot. Får nästan träningsabstinens, vill bara ut och springa och tänka på annat än skolan ett tag. Bara två dagar kvar till helg!!

Old but gold


Tips


Måste bara visa mitt absoluta favorit schampoo och balsam. Detta är från "Bed Head" och luktar verkligen godis. Det är ett ganska dyrt schampoo, ex. på Lyko.se kostar det 399:- men det står att ordinarie pris är 918:- vilket jag tycker lät lite konstigt men. Anywayyy, jag hittade detta på Rusta för 199:- vilket är väldigt stor skillnad i pris jämfört med andra ställen. Det är dessutom stora pumpflaskor så det håller väldigt länge! Skynda fynda :) :)

Nästan sommarväder

 
Värmen idag alltså! Kändes nästan som sommar, synd att det var lite blåsigt bara. Kom nyss hem från stugan där vi krattade gården och fikade. Nu ska jag alldeles strax byta om, för att sedan cykla ner på träningen. Åh vad kul att träna ute då det är sånt här väder! 

nytt

 
Var på stan för några dagar sen och fick med mig detta hem, är supernöjd med jeansen, har länge sökt liknande men nu äntligen!

Lördag

 
 
 

18 april


Nu hade jag tänkt börja blogga igen. Iallafall, jag tycker jag det är otroligt skönt med påsklov samtidigt som jag har en ganska stor matteuppgift till nästa vecka och ett prov i geografi så det blir ändå lite pluggande, tyvärr. Idag ska jag delvis göra det men också se lite Pretty Little Liars eftersom att jag har missat så många avsnitt. Bloggar senare!

Snapshots

 

.

 

RSS 2.0