Plugg

Bild från Ipaden när jag pluggade med min aaasgoda äppelsmoothie
Idag kom äntligen mitt paket som jag har väntat på drygt en månad, visar det lite senare. Idag har jag också pluggat lite, men nu ska jag plugga mer ska bara dammsuga övervåningen. Till i veckan har jag inlämning, prov, och flera läxor, känner mig lite stressad. Varför sitter jag här då undrar ni kanske? Jag vet faktiskt inte är mitt svar på den frågan. Nu ska jag sätta igång. Förresten, har inte haft vatten på hela dagen och det suger. Hoppas det är tillbaka imorgon, vet inte vad jag gör om jag inte får duscha imorgon.. Aja. Pusss
 

WANTIES

wanties

Mmmmh så snyggt. Varför, varför, varför köpte inte jag Nike Air Max när jag var i Tyskland? Var så nära på att göra det men blev snål. Det ska införskaffas, och sen en till väska också, med axelrem. Resten är också snyggt men får vänta ett tag till. Klicka på bilden för att se var allt är ifrån!

Längesen

 
Hej alla! Var skitlängesen jag bloggade, men nu är jag tillbaka. Som ni ser har jag en ny design, igen. Har alltid varit nöjd ett tag, men sen har designen börjat tjorvas men denna kommer förmodligen inte göra det. Den är inte 100% klar ska fixa lite till.
 
Imorgon blir en toppen dag, förutom att jag har tre prov att göra. Tre prov på en dag är lite mycket tycker jag men har själv flyttat ihop allt för att jag inte hunnit. Men efter skolan tar jag tidiga bussen in till stan där vi har lagavslutning. Först ska vi nog vara på megazone innan vi åker och äter på droskan. Det roliga är att alla i laget är med så det blir jättemysigt!

RSS 2.0