Sista maj

Idag har det varit huur bra väder som helst! Har hängt vid poolen all day long nästan, tog två pauser. Ett för att fara på marknaden och ett för att åka till mercadona. Idag bokade jag även tid hos frisören, spännande ;) Var även förbi och kollade runt på svenska skolan. På söndag ska jag träffa Julia annars har vi inte så mycket mer inplanerat i veckan. Jag vill åka till habaneras någondag också så vi får se om någon har lust att följa med. Idag hittade jag, Alice och Kalle även favoritgodiset - spanska kinderägg! Mmmmhm, det är verkligen inte som svenska. Vill köpa hem flera paket! Nu ska vi alldeles strax äta så ska börja gå. Hoppas alla har det bra hemma i Sverige!

Spanien

Åhh vad underbart det är här!! Har inget internet på mobilen, så har lånat en dator. Igår var vi på ett stort köpcenter med zara, primark osv och idag ska vi in till stan på en marknad. Vill inte fara hem..

Too cool for herself

Haha åh bilden, jag bjuder stort. Trots att det är måndag idag är jag jätteglad! Idag var min sista "riktiga" skoldag innan sommarlovet, vi fick sluta två timmar tidigare och imorgon ska klassen till stan. Ska då fixa ett par ballerina skor innan spanien. Det enda som förstör lite är att jag måste plugga till två prov och göra en inlämning.. Iallafall, när jag kom hem plockade jag undan i hallen och köket så nu blir mami och dadi glada. Ska alldeles strax fara och hämta lillebror och ikväll står träning på schemat!

We only got ourselves to blame

 
Idag är det morsdag, och för att lyxa till det lite gjorde så grillade vi och åt potatisgratäng. Men min älskade mamma får sin present av mig på tisdag, men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, eller hur? ;)
Har också varit på två matcher idag, först min egna som blev en förlust och vi har spelat bättre matcher. Sen när jag kom hem for jag och tittade på Alices match. Nu ska jag jobba med en redovisning jag har imorgon, sen lägga mig och läsa, hare blivit beroende av en bok som jag måste läsa klart innan onsdag har jag bestämt. Bokmalen kommer sakta men säkert krypande igen haha..

In my headphones


Feels like my clocks run out

Har springförbud hela veckan, därför gick jag ut på en PW. Riktigt skönt! Då jag kom hem körde jag mage, rygg och armar och lär ha en extreem träningsvärk imorgon.. Har nyss duschat och nu ska jag se Biggest Loser med något gott tilltugg medan jag ska sticka lite på mina tjocksockar som jag håller på med på slöjden.

You can feel it in the air

Hade första seriematchen idag och är så stolt över brudarna. Jag kunde inte vara med på grund av mitt knä.. Vi startade ganska dåligt faktiskt, men i slutet ägde vi, det var vår match. Resultatet blev 1-1 och det var inte så rättvist. Nu ska jag plugga lite på redningar och göra en mattediagnos sen ska jag se klart taken som jag började med för några dagar sen. Puss

Film

Nu sitter jag, Alice och sandra och Jennifer och ser på film. Bloggar bättre imorgon, har varit så stressande idag!


When I was a kid I used to think the moon followed our car everywhere

Heeeej, är det sommarväder eller?!?!

Jag börjar egentligen klockan nio idag men har missat ett prov om väckelserörelsen som jag ska göra. Förhoppningsvis går det fort för efter det måste jag hinna hämta ett engelskapapper innan matten börjar! Dagen är ganska kort idag, slutar halv två och klockan två ska jag fara in till stan och ta en spruta och medan vi ändå är i stan ska jag se om jag hittar en bikini och shorts :) 


Fotboll

Blev ändrade planer, jag drar och tränar ikväll istället. Vet att jag egentligen inte borde, men jag kan inte hålla mig, tyvärr. Ska inte vara med på spelet på slutet utan bara tekniken så jag tror att det kommer gå bra. Lillebror har sin första träning nu så hade tänkt cykla ner dit och kolla innan!

hur de än försöker ta oss ner på jorden

Idag på hålet gick jag och Kornelia och köpte glass och det var hur gott som helst! Testade Magnums nya och det får bli en ny favorit till sommaren tror jag. Har nästan inga läxor i veckan, ska bara översätta en engelska text, förstår inte varför det är så lugnt, men skönt är det! Snart ska jag äta och sen ska jag, Carolina och Julia cykla på en lite längre cykeltur, får se om vi kommer orka.. 

Ja eller nej

Funderar på att färga och klippa mitt hår ungefär såhär, jag tycker det är huuur snyggt som helst men frågan är om jag skulle passa i det och om jag vågar?? Vad tycker ni? Ja eller nej?

Stumbling down the streets my friend

Dagen idag har varit faktiskt helt okej idag, förutom att jag fick sjukt ont i huvudet på kemin men jag överlevde! Hade vikarie på alla lektioner utom matten och mentorstiden så vi fick sluta tidigare på nästan alla. När jag kom hem nu har jag skrivit några spanskameningar till imorgon, problemet är att jag inte har någon som helst fantasi om vad jag ska skriva.. Har även räknat lite matte så nu ligger jag inte så långt efter längre. Ikväll måste jag verkligen klicka hem en ny bikini och ett par shorts, inte så länge kvar till Spanien nu!! 

klädval idag

Oj så dåliga bilder jag bjöd på! Men bar iallafall detta idag, min peplum topp, döskalle sjal, guldiga klocka och svarta dr. denim jeans. Älskar verkligen sjalen, såå fin tycker jag!

It's you're my mirror

Sitter nu här nyduschad och ska alldeles strax gå och borsta tänderna och göra mig redo för en dejt med john blund. Ikväll har jag varit och kollat på brudarnas träning, tyvärr får jag inte träna på ett tag utan måste vila. Mitt knä blev undersökt idag och troligtvis är det menisk eller bråskskada vilket inte är så bra.. Men har fått remiss på magnet röntgen så får hoppas på det bästa. Idag har vi också varit i stugan och fixat. Det blev jättesoligt där ett tag så tog på mig bikinin och det var hur skönt som helst, sommarfeelings. Nä nu är jag riktigt trött så ska gå isäng, sov sött mina vänner

Saturday

Hade träningsmatch mot sävar igår och det blev 3-0 till oss och vi spelade faktiskt bra för att vara första matchen. Jag var med Sandra igår och hon sov hos mig till idag, och vi gjorde chokladfondue med frukter som jordgubbar, kiwi och banan. Det var inte illa! Tack så himla mycket för kvällen/dagen Sandra ♡

Nu sitter jag i bilen, vi har just varit i stan. Var på dåligt humör men det blev genast bättre då jag fick shoppa lite!


Trött

Finally, efter flera månader är jag och Emma nu klara med matteinlämningen! Vi har kämpat i fem timmar idag och nu är det klart och inskickat. Behöver aldrig mer tänka på den där mer, åhh så duktiga vi har varit! 
Nu ska jag smsa Sandra, vi ska träffas imorgon och på kvällen har jag match. Så jäävla taggad, kom igen nu brudar.

whatever you are, be a good one

 
Det blev ingen spruta för mig idag därför att jag var/är så otroligt förkyld. Därför fick jag inte fara ut och springa idag, så jag körde styrkepasset som Maria har lagt ut. Nu ska jag snabbt fika och sen plugga det sista till So provet imorgon. Pussss

Sweet nothing

Godmorgon, nu ska jag snart börja bege mig mot skolan. Efter skolan ska jag till stan så jag skriver ikväll :)

I'm up on night to get lucky

Har inte bloggat på huur länge som helst! Men för att sammanfatta lite kort av bilderna så har jag varit i tärna, vi gjorde varma mackor på hk:n och det har börjat komma blommor, heeeej sommar snart 

Idag gjorde jag bort två prov, svenska och kemi. I veckan har jag ett till och det är SO så hade tänkt gå ut i solen och plugga på det nu. Puss!

RSS 2.0