you only live once but if you do it right one is enough

Kände för att skriva ett inlägg!
Idag har jag varit med Eden, Robin och Albin, vi gjorde typ inget. Sen var det träning, och undrar var alla var.. åtta stycken men det funkade det också:) Efter träningen åt jag och duschade sen drog jag vidare på herrarnas match, åkte hem i halvlek och då stog det 4-0 men förmodligen vann dom, hoppas jag iallafall!
Har sett lite mer än ett halvt avsnitt av Lyckan i L.A och ska se klart den, så skönt att man kan se på telefonen! Kan ni gissa vad jag ska göra sen? Jo, se PLL som vanligt dårå. Puss!
Tumblr_m0hxkwu9bo1rr2oqro1_500_large

promise me.

Ändrade planer,åker på tio minuter istället men är klar så väntar bara! Jag kommer inte blogga på hela dagen tror jag, får se om jag ens bloggar nu på lovet, vill lixom njuta fullt ut av lovet, det är ju trots allt bara några veckor kvar, men ni får ha det super så hörs vi när vi hörs. Puss!


trött brud


det regnar men jag ser solsken varje gång du ler.

 
 
Kom just hem från tivolit, åkte inget är för feg.. hehe, men köpte sockervadd som jag dock bytte ut mot varma chips sen. Ikväll ska jag inte göra nåt, lägga mig och se pretty little liars tills jag blir trött sen sova för imorgon drar jag till skeå kvart över nio-halv tio, och ni anar ju vilken tid jag måste gå upp.. Men finns inte så mycket jag behöver göra så räcker nog med om jag går upp nio:)
Har varit i stugan hela dagen, tillsist kröp solen fram! Badade självklart, ingen badkruka här inte!
 

i need summer now.

Äntligen kanske sommaren har kommit!
Idag är det bra väder så vi ska till stugan med småkusinerna. Jag måste börja packa, borsta och klä mig klart, vi skulle visst fara på tio minuter.. hehe. Hoppas ni får en bra dag! Jag bloggar när jag kommer hem, puss
Tumblr_ll47vwu5fh1qhc20lo1_500_large

new

 
Detta köpte jag igår, är väldigt nöjd med linnet, så snyggt enligt mig! Var även i behov av en ny mascara och eyeliner så det fick bli det där. Färgen på linnet är mer korall typ, som på första bilden i collaget! Kommer användas flitigt i sommar.

goodnight

Har nyss gått igenom alla bloggar på bloglovin och nu ska jag nog spela ninja fishing sen sova. Godnatt!


namnleken del 1:))

Nathalie Sandberg
Vi har gått i samma klass ett år nu, du är snäll verkligen! Kan inte säga att jag känner dig
super för då skulle jag ljuga, men ah du är snäll och fin:)

Kornelia Torgilsson
En vän som alltid finns där, du och jag är astighta på skolan men är dock inte lika mycket med varandra
hemma, vi har lixom hittat på nåt en gång i sommar? Har träffat dig en gång på hela sommarlovet, saknar
dig♥ du är så fin vännen

Emma Sandström
Om jag ska vara ärlig så är aldrig vi typ med varandra nu, det var mer när vi va mindre. Men vi snackar
på skolan och du är snäll och fin:)

Matilda Sundh
Du är bra på fotboll, det är typ på träningarna vi snackar, du är snäll och fin:)) känner inte dig så bra faktiskt! Men du har sjuk humor iallafall, du skrattar åt allt och alla.. haha!

Alba Ramadani
Hej finis! Du va typ min bästa vän i ettan, hihi. Minns när du börja, du va så söt i din gröna overall
och då gick jag fram till dig, du ba: heter du Ottilia? Jag: Ja. Du: Då ska du bli min vän.
Hihi gullunge! Du är universums snällaste, du är inte dåligt fin heller. Saknar dig!!

 

favorit

Linnea Henriksson är verkligen en av favoriterna just nu! Hennes röst, älskar även att hon sjunger på svenska.
 
Denna låt är så otroligt skön! Älska

varför blundar vi när vi ber,när vi gråter,när vi drömmer och när vi kysser. Eftersom det vackraste i livet inte syns utan känns i hjärtat.

Ceylon var stängd men åt på westman's istället. Riktigt gott faktiskt!
Direkt efter det gick jag till Emma och kom hem för cirkus en halvtimma sen. Nu har jag börjat se favoritserien och ska fortsätta med det hade jag tänkt. Tycker att det är såå mycket enklare att se ensam med hörlurar och verkligen kunna lyssna ordentligt vad dom säger och inte spola tillbaka hela tiden för att jag inte hör. Tänkte bara skriva så ni har nåt att läsa, vi hörs!

Jag ska sluta älska dig när en stum man säger till en döv människa att en blind såg en lam människa gå på vatten.

Har inte kunnat blogga, men igår for vi till stugan vid ett kanske, där ringde jag och Ylvalee Eden så hon kom dit! Vi badade, ritade och snackade. Dom åkte hem vid fem kanske, men vi skulle sova där så vi grillade och eldade i badtunnan. Jag och Alice badade i havet, sen satte vi oss i badtunnan, det var så sjukt skönt!
Vaknade vid tio imorse då åt jag frukost sen packade vi ihop och åkte hem. När jag kom hem klippte jag gräset och tjänade lite pengar, hihi jag är nästan rik nu;)
Nu ska jag byta om för har på mig fula slappkläder sen skulle vi fara nånstans och ikväll ska vi äta på ceylon, mums. Puss!
Tumblr_m5mq0hnxtu1r8zi5uo1_500_large
 

2 cool 4 you

Tumblr_m5w7457cyy1qhsueio1_500_large
 
Jag och Ylvalee gjorde nyss sjukt coola drinkar, innan det gick vi på affären, jag, klädd i unibrow, snövitklänning, fräknar, rött läppstift över hela munnen, pippiperuk, krona, pippisocke, och sånna här grejer på armarna. Pretty cool, huh?
Nu ska vi dra oss vidare, ut nånstans! Ha en bra kväll, puss  

tjalalalalalalala

KLICKA HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR OCH KOMMENTERA PÅ NAMNLEKEN!!

YOLO


What's done is done, don't regret it, make it better.

Tjaaa! Idag har jag varit med Frida och Fanny, vi chillade. Shit vilket väder, det typ snöar och regnar eller haglar heter det ju men det är väll som snö? Hehe, skitsamma det haglar, regnar, haglar, regnar osv. Ylvalee kommer förmodligen och sover här ikväll vilken blir toppen!! Blogg.se dampar eller nåt, det går inte lägga upp bild så blir bildlöst inlägg:) Bloggar mer sen,pussar

To hurt someone and ask why they're crying is like shooting someone and ask them why they're bleeding.

Sov i Emmas stuga inatt, idag tog vi båten ut till prästskär där vi hade en liten picknick.


mother of god!!

Vaknade nyss, idag har jag inga planer. Jag tänkte börja skriva alla namn idag och ikväll ska vi och grilla! Kommer bli sjukt mys.


du är problemet men också lösningen

Bridesmaids-5-3-11c_large
 
Såg nyss brides maids och den rekommenderas! Sjukt rolig var den.
Nu ska jag gå isäng tror jag, får se om jag orkar, höhö.
Godnatt

when you se it..

 
 

some people lead and some people follow.

Var i stan idag, kom hem utan nånting! Ska på semester snart så jag ska spara så jag kan köpa massor, hihi. Måste blandannat införskaffa ett par nya jeans, så får se om jag far in nån dag i veckan kanske? Får se!
Sen körde vi förbi hos mormor och morfar och fikade, sen fick vi massa pant som jag, Alice och Kalle pantade, så blev lite rikare ändå:)
 
Blir sen middag idag, vi ska grilla, mums! Sen ska jag och Alice vara med grannarna, vi ska nog se en film eller något sånt, så det blir bra!
Tumblr_m69gq6nb201qhn5tf_large
 
 

You can't expect us to be old and wise if you never been young and crazy.

Skrapade nyss en trisslott-och plötsligt händer det! 25 kronor, catchiiiing. Haha liiite rikare iallafall, så ska gå och lämna in den imorgon innan jag ska till stan, ska även fråga mamma om jag kan få pengar imorgon istället för i övermorgon, då har jag ju massa!
Ikväll har vi firat världens bästa mormor som fyllde sjuttio igår med god middag och jordgubbstårta, satt inte helt fel i magen. Fått busa med småkusinerna, vi lekte blandannat med dockor.. haha jag är mogen!:)
Har även städat mitt rum ordentligt, såg ut som ett bombnedslag verkligen men madrass på golvet, tidningar lite här och där, böcker, ni förstår säkert. Har renbäddat, dammsugat och plockat! Behövdes verkligen.
Tumblr_m71exntvh21qj26eao1_500_large

Every teardrop is a waterfall

Gud vad tråkig bloggen är just nu! Har inte haft dator eller telefon på två dagar, förstår inte hur jag klarade det.. Men nu är jag tillbaka, idag har vi varit i stugan men jag badade inte för det var för kallt enligt mig. Nu ska jag, Alice och Kalle fylla upp några vattenballonger som vi ska kasta, hehe. Puss!


take the pain out of love, and then love won't exist

 
Did you ever fall for someone you know you should'nt?
Try hard to fight your feelings, but you just could'nt?
You fall deeper with each passing day,
But try to hide it in every possible way. 

ska vi leka sanning eller konsekvens? sanning, berätta hur du känner för mig och konsekvens, bevisa det.

Köpte en dumlepåse och en fanta idag, och gissa vad som tog slut innan jag ens hade startat pll..
Men tur jag inte dör iallafall! Idag har jag varit i stugan hela dagen, badat, varit på stranden och på stranden träffade jag även Linn, hur bra som helst. Så då hade jag nån att vara med, men hon åkte hem och då kom Eden, vi badade! Det var iskallt verkligen.
0038

I världen är du bara någon men för någon är du hela världen

Ny har jag nyss kollat igenom bloglovin och sett på tv. Jag har ingenting att göra nu så ska nog borsta tänderna och lägga mig och spela draw something eller nåt, kolla facebook och så. Imorgon ska vi till stugan så får hoppas på sol!


har alltid varit säker på att jag kan göra fel

Gårkvällen blev väldigt lyckad! Eller förutom en sak och det var att när vi spelade fotboll så ramlade jag, jag höll min mobil i handen och gissa vad klanten Ottilia tog emot sig med.. mobilen, självfallet. Så det är en spricka genom skärmen, så ska förmodligen byta skärm och det kostar ju en del! Men annars var det super trevligt, vi badade badtunna och barn gick upp på scenen och sjöng, vi pratade, åt chips och så.
 
Idag har jag varit i stugan hela dagen, men nu känns det som sommar på riktigt! Denna dag har bjudit på sol vilket var otroligt skönt, vi badade och havet var nitton grader, så det var härligt!
 
 

you comin' with me

Tumblr_latcssqvd91qdavffo1_1280_large
 
Inte dåligt ful♥♥♥

I would hold you in my arms, I would take the pain away

Nu har jag nyduschat, plattat håret, sminkat mig ja allt sånt!
Trodde att det började fem men det började visst sju, så vi far nog snart.
Det var roligt i pickis, hör och häpna jag och Eden badade, vi doppade tillochmed håret och jag är stolt att jag badade där för det finns gäddor och dom kan bita en i fötterna plus att det regnade och blåste!
Hihi vi ska fara nu, tar med mig kameran så ni får bilder imorgon:) 

I feel like I only exist in half of your life, and that's not good enough for me.

Idag har jag massa planer, igårkväll eller vad säger man, inatt för det var efter tolv så började jag rensa kameran, har tagit bort tusen bilder ungefär så nu har jag 98 på ett usb, skönt att kameran är tom!
Klockan två ska vi till pickis och äta, bada och så, där träffar jag Eden vilket blir kung. Vi åker hem, sen ikväll vid fem kanske? Far vi på fäbodafesten, där är också Eden, så där är man till inatt sen sover vi i fäboda. Kommer bli sjukt bra! Ska börja packa och söka linsskyddet till kameran! puss
 

 
 
 

vi levererar

 
vi

fredag den trettonde

Kan kortfatta dagen lite!
När jag ätit, fixat mig och så drog jag och mamma till trädgårn och köpte blommor som vi sen for och planterade i stugan. Efter det åkte vi på andra varvet och senare hem. Vi beställde pizza från mallis och senare ringde jag Fanny. Vi var hos hon, satt vid datorn och så, vid halv nio gick vi till Linn, vi gick vidare och spelade kubb med massa tills vid kvart i elva då gick vi hem, spelade in ett videoinlägg som ni kan få sen:)och nu sitter jag här! ska borsta tänderna nu och krypa till kojs och ladda inför imorgon!
 428790_398967290151231_1552740411_n_large
 
Nästa månad, sjukt taggad!

OBEY

Har ganska länge velat ha en obey keps, nu sökte jag på det och hittade en sida där man kan beställa väldigt billigt, den kostar där ca 40 kronor med frakt, huuur värt? Men vet inte vilken färg jag ska beställa, hjälp!
WOWO! OBEY Snapback Hat/Cap black logo Obey Snap Back Hat Adult Cap New Fashion Obey Snapback Hats adjustable Baseball Cap Hip-Hop
Baseball Red Obey Snapback DJ DJ-ING CAP HAT Rap BBoy HipHop Adjustable Cool
new OBEY Snapback Hat/Cap White logo Obey Snap Back Hat Adult Cap   aaa
 
 
 

du skrattar¨åt mig för att jag är annorlunda, jag skrattar åt dig för du är precis som alla andra.

Nu sitter jag här i handduk för jag har nyss duschat, skönt att jag inte sprang ikväll för jag hade blivit SJÖblöt, allvarligt det spöregnade! Så jag gör det nån annan dag i veckan istället. Jag tror att jag ska lägga mig nu, eller se pll såklart men iallafall lägga mig i sängen. Godnatt!
Happy tjej, bild sen i vintras!

Why is everybody so obsessed? Money can't buy us happiness

Blir ingen springning ikväll, bara för att jag är för lat. Istället sätter jag mig med datorn i knäet och en chipsskål bredvid mig, bra val Ottilia! Men skyller på att det är mygg ute som kommer äta upp mig.. Ska springa en annan dag istället.
 
Nu ser jag på tv, det är sommar med Ernst. Ska se klart det, sen nörda massa pll, oväntat va?
Imorgon har jag inget inplanerat, smsa om nån vill hitta på nåt!
420763_360445720656975_544336065_n_large_large
 

rhurbarb pie

Nu är pajen i ugnen och marsansåsen i kylen, nomnonmnomn.
Snart ska jag starta pretty little liars men tills pajen är klar ska jag sitta vid datorn och kolla bloggar.
Hihi oops, den är klar nu! puss
Crumbleorcrips_large

singing ayyyyyo

Godmorgon! Vaknade halv elva, men låg i sängen till kvart i, pappa ringde och sa att han skulle komma och hämta mig typ då, så jag kastade på mig kläder och åkte hem. Nu väntar jag på frukost, senare funderar jag starkt på att göra en rabarberpaj och se pll! Ikväll måste jag verkligen ut och röra på mig, har inte gjort det på hela sommarlovet, illa!


heart

Nu har jag vi just sett hajen, nu ska vi se det stora blå. Hörs imorgon,godnatt


kommentera


there are so many lessons that I just never cared to learn

Känner hur min blogg börjar bli otroligt tråkig. Jag bloggar väldigt sällan nu för tiden, men ska verkligen försöka bättra mig! Jag ska sova hos Eden en natt i hennes stuga. Vi har nu sett pretty little liars men ska se nåt/några avsnitt till. Ikväll ska vi sa hajen, får hoppas att den är bra men jag tvivlar då inte!

-trollmamma!

Världens bästa Ylvalee fyllde tonåring igår, så var där hela dagen/natten.
Igår fikade vi, käka godis, snackade och så, vi såg lite film igår kväll också. När vi vaknade satte vi igång en skräckis, mest äcklig men. Tape hette den iallfall.
Nu är jag i Edens stuga, vi ser saltkråkan, hihi nostalgi!
pussar
 
 

Varför landa när jag flyger fritt?

0033

Sometimes we put up walls, not to keep people out, but to see who cares enough to knock them down

Hej alla! Idag efter kyrkan stannade jag hos fanny, vi drog och köpte grillkorv i baguette på ok,mums! Vi åkte till granskär och bada och sådär, simmade ut till hällor typ. Har massa gif's som jag kan bjuda på senare, men nu ska jag packa upp!


don't forget

Godmorgon alla, idag ska jag på gudstjänst klockan elva, jag ska ju konfirmera mig och innan lägret i sommar så ska man ha varit på två gudstjäntster, så det blir idag!
Idag är det inte så varmt som i förrgår eller i går så ska nog starta en film eller nåt, blev sugen på att
se alla twilight, eller mulan och mulan 2.
Nu ska jag fara, love

I get mad because I care

Är så lycklig, blogg.se appen fungerar äntligen! Så massa inlägg kommer komma, huuur bra?
Dock så skriver jag från bärbara nu, men det blir godnatt för min del.
Sleep tight fina människor!

I wanna hold your hand

Förlåt att jag inte har bloggat, men vädret förklarar ju saker, eller hur?
Så ja, idag är det också fint så vi ska till stugan. Inatt sov jag hos ylvis, vi gjorde asgoda(!) drinkar, såg på en film, snackade och så.
Nu ser jag på ett sånt här folk som är beroende program, så ska fortsätta med det. Puss

godnatt universum

Nu ska jag sova, behöver få igen lite sömn känner jag. 
Har sett harry potter i en kvart, orkade inte se mer! Men har kollat lite bloggar, facebook och så vidare.
Imorgon ska jag nog träffa Fanny, får se vad vi hittar på, men något roligt like always!
Eller förresten, innan jag somnar ska jag gå och duscha, kärleeek
Tumblr_m042s4c3ph1qaa2plo1_1280_large  

some pics

 
 
 
 
 
 
 
 
Somsagt, tog dom från Idas blogg, kika in där, ni kommer inte ångra er!
K L I C K A   H Ä R   F Ö R    A T T    K O M M A   T I L L    E N    G R Y M   B L O G G
 

Jag var fast på botten men kämpade upp, tills jag nådde ytan och hämtade luft

Har kommit hem för ungefär en och en halv timma sen, det har varit grymt med tjejerna!
Först kom Frida hit, vi såg pretty little liars, bakade en sockerkaka i en ninja turtles form, gjorde massa videos, åt på ceylon, gick hem till Julia, och mycket mer. Vi gick vi tillbaka hem till mig vid nio. Jag packade allting klart, då gick vi till busstation, då kom Ida med bussen. Just då kom Fridas mamma hämtade oss och när vi kom hem till Frida slog vi upp tältet, på hennes studsmatta, sjukt mys!
Gustav och Kim kom med mopparna och stannade ett tag, jag höll helt seriöst på att bli uppäten av alla mygg när vi var ute, skämtar inte!
Vi la oss i tältet och snacka, vi blev överspeedade och helt plötsligt börjar jag och Frida låta som hundar som skällde på varann och kastar oss över varandra, jag har typ en bula för Frida den jycken skallade mig, haha. 
Sen helt plötsligt utbrister Frida: Strykjärn. Haha helt sjukt, var längesen jag skrattade så.
Vi somnade någon gång vid fyra och vaknade sju, vi somnade om till nio, somnade om osv.
Så klev upp vid halv tolv, då gick vi upp och jag och Frida stekte pannkakor. Efter vi fikat så cyklade vi till långsjön, på vägen dit ramlade Ida, det går inte förklara men hon flög som över cykelstyret och fick cykeln över sig.. Vi badade och solade, det var varmt i vattnet, eller skönt iallafall! På vägen hem såg jag bara hur Frida ställde ner benet och knäet vek sig, haha. Så hon ramlade också, fast lite allvarligare tror jag, det uppstod iallafall blodvite, hehe. Som hon sa: ''in Sweden, we call it klantarslen.'' Är stolt eftersom jag var den enda som inte ramlade! När vi kom hem chillade vi och såg harry potter, ska se klart den ikväll.
Känner att det här blev ett riktigt långt inlägg, vet inte ens om ni orka läsa.. Men aja, bilder kommer när Ida har lagt upp på sin blogg, tänkte sno av henne. Men kan bjuda på en bild som är Ida's.
Tack tjejer för det här dygnet, måste göras om!

lol-sotrue.tumblr.com

'
 
 
 

Baby you can do no wrong

Drömde massa inatt. Bara mardrömmar.. blandannat att när jag gick ut genom dörren var det en meter snö ute.. usch.
 
Nu har jag ny ätit frukost och sen ska jag hem då kommer frida vid tolv-ett. Vi ska se pll, chilla och så, men säkert hittar vi på nåt kul! Vi ska käka nånstans, sen kommer ida med 22.30 bussen, då hämtar Fridas föräldrar oss.
Kommer bli en gaalet bra dag/kväll/natt så får vi se om jag uppdaterar när frida är hos mig. puss!
Tumblr_m5uhd298kt1qalcvfo1_1280_large

you only live once

564955_240250059422287_440581949_n_large
319682_245897258803007_1173715083_n_large
Tumblr_m1z4rwzfgd1roj9ioo1_500_large
 

Att skaffa vänner är som att skaffa converse, ingen vill ha falska

ÄNTLIGEN har jag tillgång till en riktig dator!
Har annars bara bloggat från mobilen och nu senast från Ylvalee's ipad.
Idag har jag somsagt varit med Ylvalee och Eden, först var jag hos Edens mormor och morfar med hon,
vi såg pretty little liars (standard) sen åkte vi med henens pappa till ylvalee.
Nu ska jag se ett till avsnitt av pll sen sova, ha det gott så hörs vi imorgon!
förresten, har ingen ström i mobilen och ingen laddare heller, så skriv på facebook om ni vill nåt. 
 
 

2 juli 2012

Nu sitter jag eden och ylvalee och ser en skräckis, shark night hette den.  Den är inte läskig egentligen bara obehaglig. 
Idag har vi bara chillat, gjort vitchockladmousse, lyssnat på musik och sånt.
Imorgon väntas andra trevlighetet, då blir det nämligen tätning med Frida och Ida! Toppen!
 

09:56

Jag har det underbart här i piteå, igår var jag på äventyrsbadet vilket var sjukt kul! Har även varit på skeppet med några norska killar, hur härliga som helst. Idag är sista dagen här, Alice har en match kvar, sen skulle vi se på en annan match. Jag kommer uppdatera mer när jag är hemma, puss!

RSS 2.0