tjugohundratolv

 
januari: Var och kollade på sikas handbollssammandrag, umgicks mycket med sandra
februari: Bakade jättegoda bakelser, bodde i Albins tröja typ, var med fanny, Frida och Hanna, de tog hål i öronen på varann typ hela tiden haha
mars: Var mycket i slalombacken, började vara med fanny, sov hos ylvalee och gjorde browniecheescake med hallongrädde, älskade one direction
april: började vara med tilda och liesel
maj: var på majbrasa med ylvalee, Eden och liesel, den dagen hade jag och eden känt varandra exakt ett år
juni: startade den här bloggen, såg väldigt mycket pretty little liars, var på en lagkväll
juli: var på fäbodafesten, var i stugan osv
augusti: köpte justins parfym, vårat lag ägde och vann en cup, hade konfaläger
september: var väldigt mycket med fanny, vi gick på mysiga promenader då det var mörkt hela tiden, besök från tyskland och liechtenstein
oktober: spräckte min skärm på telefonen, var i kyrkan typ varenda söndag
november: fyllde år, åt chokladdoppad frukt med ylvalee
december: konfirmerade mig, var i stallet med sandra, köpte min klocka
 
Mina nyårslöften: Jag ska verkligen ta tag i skolan, började träna mer och sluta äta godis och kakor på veckorna
 

Lite mer av bilderna


sometimes, i pretend to be normal. but it goes boring so i go back to being me


horse

 
Åkte till Sandra igårkväll och stannade till halv tre idag ungefär. Blandannat så försökte jag lära henne att åka snowboard, hon försökte lära mig att sticka, vi snackade och så vidare. Idag har vi varit en hel del i stallet! Väldigt mysigt. Vi fotade 442 bilder när vi var ute med hästarna i hagen, kanske lägger upp fler sen, vi får se.
Längtar som tusan till vi ska äta, det blir nämligen oxfilé idag. Inte illa! Ikväll ska jag nog se oth, kanske medan jag stickar ;) Nu ska jag göra kantarellsås, wish me luck
 

Sandra

 
Nu åker jag alldeles strax till Sandra! Kommer ha det undebart, vi hörs mer imorgon. Puss!

You Left Me With questions without answers, so i Leave You With Problems Without Solutions

Gårdagen spenderades i stan, fick med mig hem lite saker och ni får se en del av de lite senare idag! Träffade Lovisa och hennes storasyster där, just precis när vi såg Awa! Huur coolt? Jag snodde bilden av Lovisas blogg. Dock suddade hon sitt fina ansikte, men tänkte att eftersom alla Lovisas läsare har sett bilden så är det inte lönt att jag suddar mitt :(
Har nyss ätit frukost, strax ska jag plocka ihop på mitt rum och gå en sväng till apoteket för att köpa ansiktsvatten. Dessutom ska jag förbi hos Emma och lämna en tröja och låna ett nagellack. 
Ikväll ska jag till saknade Sandra och sova över där. Var så himla längesen vi träffades utanför skolan! Så vi får se vad vi hittar på. Puss!

nytt

 
 
 
Jag är totally in love med mitt nya skärp och min nya klocka! Fick köpa klockan igår för ynka 298 kronor. Exakt en sån guldklocka jag ville ha. Skärpet ville jag egentligen ha i silver först men det var slut. Så jag köpte i guld och ångrar det inte en sekund, matchar ju perfekt med klockan ;) Kommer användas flitigt!

SMARTPHOWNED


get outta my way

Dagen och gårdagen var galet kul med Eden. Vi fixade mina och hennes hörlurar, ni får bild lite senare! Efter det åkte vi till mormor och morfar och åt middag. När jag kom hem såg jag lite av bonde söker fru men jag blev less så gick till Alice som satt och skypade med ebba, alva och emilia så jag satt där ett tag. Nu ska jag se några avsnitt av oth. Pusss
 

when life gives you a hundred reasons to cry, show life that you have thousand reasons to smile

 
Igår när Eden kom sparkade vi ner på affären och köpte glass och godis. Det var jättekallt så vi gick till Robin men han var inte hemma så vi åkte runt helsamhället för att hitta honom, våra fötter var verkligen isbitar. Nu ska vi kliva upp och fixa nån frukost, sen får vi se vad vi hittar på!
 

en del av julklapparna

 
Gårdagen var somsagt underbar. Här är en del av julklapparna som jag fick. Jag fick även ett sminkbord från Ikea och nyss öppnade jag tre paket där det var sockar, sängkläder och ett halsband som kusinen gjort. Så söt!
Nu är jag hos farmor och farfar, direkt vi kom hit sprang jag till eden för att se om hon var här och det var hon! Så vi träffades ett litet tag. Hon ska även sova hos mig ikväll så ska väll fixa lite godis och sånt. B&J låter inte fel :) Nu ska jag gå och busa med kusinerna innan vi ska åka hem. Puss
 

00:19

Har haft en underbar dag/kväll. När jag kom hem såg jag på tre kronor sen gick jag och la mig och nu lyssnar jag på musik. Hade tänkt sova nu, bloggar med imorgon. Eller om jag tänker efter så blir det ju idag hehe. Aja, godnatt alla fina!


hollister

 
Kolla vad jag hittade i min julstrumpa imorse! Lite plagg från Hollister. Kärlek vid första ögonkastet kan man nog kalla det ;) Visar lite senare vad det är! 

julafton

God jul!
Vi ska fira jul med kusinerna hos mormor och morfar, så mysigt. Äta julmat, fika julfika, se på Kalle Anka och så vidare. Bästa dagen på hela året!!  Nu ska jag se på sista delen av julkalendern, synd bara att det är slut efter det här Hoppas alla får en underbar dag. Puss
Tumblr_mev6ejxhzv1re4u5ho1_500_large
 

världens finaste låt

 

fantasi är det vi vill ha, verklighet är det vi får

 
Har nyss käkat, var med Emma innan det! Nu ska jag åka till mormor och morfar. Puss

don't wanna break your heart

 
Åkte på födelsedagsfika hos Sandra och Jennifer som fyller år idag! Där var även Tim och Jessica så vi spelade spel, såg harry potter, fikade och pratade. Tack för kvällen!
 

kvällens!


julklappar

Åkte en jättesnabb sväng till stan igår för att fixa några julklappar som var kvar och även lite födelsedagspresenter! Känns skönt att det mesta är fixat nu.

Dag 21 - Något som ändrat mig

Någon som ändrat mig positivt är att jag träffade Eden. i love you

Dag 20 - Hur du är som person

Jag tycker det är hur svårt som helst, man vet inte riktigt hur man är själv. men enligt Fanny är jag en person som bryr sig om andra och oftast tar alla andra före mig själv. Jag vet inte om det stämmer, men jag vill att alla ska må bra, och om nån nära vän inte gör det blir jag verkligen jättenere och så vidare. Kan vara både bra och dåligt
 

Dag 19 - Ett ämne jag är lite sämre på

Matte eller fysik. De två ämnena jag måste ha bra betyg i för att ta mig in på natur.. Men jag är inte dålig, men det är något jag är sämre på. Matten börjar gå bättre, får sällan kompletteringar på proven!
Tumblr_m1fluyjlf81qcdjp0o1_1280_large

Dag 18 - Vem jag smsar eller ringer när jag är nere

Ibland smsar jag ingen, jag håller det för mig själv. Men oftast Fanny, då kan vi bara dra ut på en promenad och snacka. Jag älskar den bruden!
 
 

Dag 17 - Något jag är beroende av

Min mobil och godis.. min mobil skulle jag tyvärr inte klara mig utan en enda dag. Mitt nyårslöfte får nog bli att sluta med godis, sen börja lämna mobilen hemma ibland. Skulle nog inte vara lika stressad då faktiskt.
 
 
 
 

Dag 16 - En person jag skulle vilja byta liv med för 1 dag & varför

Selena Gomez, verkligen. Bara för att hon är Justins flickvän

monday.

Nu ska jag ta igen bloggandet! Är otroligt less på bloggen, dock vet jag inte riktigt varför. Kan bero på min design, jag tycker att den är jätteful. Ska se om någon vill fixa en! Ska även ta tag i alla dagar jag missat. Allt flyter på med skolan just nu, sista läxan var till idag och till imorgon är sista provet. Så skönt!

en favoritlåt just nu!!

 
 
 

konfirmation

Bilderna är från Sandra.

12.12.12.12.12

Tumblr_mdtze5hz6a1rrkn65o1_500_large

12-12-12_01_large

8809_503948192969776_1727954779_n_large


Dag 15 - Berätta om en rolig resa jag varit med om

7575741678_a1619249be_z_large
Har varit med om många roliga resor, det bästa var nog när vi var i Spanien och jag gick skola där. Jag trivdes så bra, jag saknar verkligen värmen, julia, stränderna, allt. Finns inte så mycket mer att berätta än att det var helt underbart!!

we got our feet on the ground

Helgen var otroligt underbar. Är konfirmerad nu, kalaset efter var så mysigt med maten och släkten! Kan kanske visa det jag fick sen, om jag orkar.
Igårkväll gjorde jag snickerskakor eftersom att jag får äta jordnötter nu och det är så himla gott. Skoldagen var otroligt seg, men det är ju måndag. Har nyss skrivit klart min teknikredovisning som jag ska lämna in imorgon. Nu ska jag packa upp min väska sen ta lite kvällsfika och lägga mig och se grey's. Puss
(Linneas bild)
 

just one last time

Har varit på läger från igår till idag. Imorgon är det konfirmation och är jätte taggad. Kommer sakna hela gänget så himla mycket! Har gjort iordning lite saker inför imorgon, nu ska jag alldelens strax duscha sen lägga mig och sova. Jag, Emma, Sandra & Linnea ska spela och sjunga. Är väldigt nervös men förhoppningsvis går det jättebra
 

det går bra nu!

 

Dag 14 - mitt favoritplagg

Självklart mina svarta dr. denim jeans som man verkligen kan ha till ALLT. Sen har jag även blivit kär i min nya topp med volang!!

people change, and promises are broken

Är på ett strålande humör utan anledning, trots allt plugg jag har framför mig just nu. Ska verkligen göra bort allt ikväll och inte skjuta på det, sen hade jag tänkt göra nåt julgodis, kardemummatryffel tänkte jag göra! Ska börja nu. Puss!
 

Is love a light?

Har hängt på barnmottagningen från tio till tjugo över fyra idag, rätt less!
När jag kom hem åt jag middag och mina kusiner var här så vi julfikade, mysigt. Nu ligger jag i sängen och vilar ett tag, måste ta tag i pluggning nu. Är så himla arg på mig själv, jag har absolut inga problem i skolan, men jag är lat och skiter i det. När jag ser resultaten ångrar jag mig, tillexempel E på fysikprovet. Kunde egentligen så mycket bättre. Hade tänkt börja nu, ska lägga bort mobilen och bara fokusera på det. Puss


elva femtiosex

Sitter på sjukhuset just nu, har gjort lite tester, nu väntar jag på käk. Ha en bra dag!


2:a december

Klev upp halv nio för att se julkalendern, efter det gick jag och duscha sen la jag mig och såg grey's till nu! Ska strax käka frulle sen skriva på deckaren ett tag så jag kan gå ut på skyltsöndag sen. Ikväll är det julkonsert och dit ska jag! Updateringen kanske inte kommer vara så bra idag, vi får se. Puss!

Dag 13 - En(flera) vän(ner) jag inte skulle klara mig utan

Kan inte välja en. Så det får bli många! Eden,  Fanny, Ylva-Lee, Liesel och Oliver. Dom är verkligen huur underbara som helst allihopa.
32357_412245148849087_860043430_n_large

Dag 12 - Ditt bästa minne

Alltså helt ärligt vet jag inte. Jag har så himla mycket bra minnen! Blandannat då vi var i spanien, göteborg, sommaren 2011. Kan inte bara välja ett.
 
 

Dag 11 - Typ av killar jag faller för

Tumblr_lxaqsivqqc1r8xaiso1_500_large
Tumblr_lu1td7vinc1r5rgkso1_500_large
Tumblr_ltptjojuvx1r5rgkso1_500_large
Tumblr_lu5j9hg1so1r5rgkso1_500_large
Tumblr_ltmnrllmsw1r5rgkso1_500_large
Tumblr_ltrsq1etzx1r5rgkso1_500_large
 
 

keep calm and let it snow

Tumblr_mecufgymyj1rxd9gbo1_500_large
 
Jag tycker att vintern är så himla mysig! Har just sett första avsnittet av julkalendern som jag missade. Har även gjort mig en varm choklad och sett grey's anatomy, det ska jag även fortsätta med sen! Men nu måste jag verkligen skriva lite mer på min deckare, på en lördagkväll..

önskelista

 
Slänge ihop ett collage på vad jag önskar mig i julklapp!
Jetset addiction klocka, iphoneskal från http://society6.com/ , adidasbyxor,byxor från ginatricot, rosa urbanears och en prenumeration på glossybox. Men jag önskar mig även saker från hollister, pengar och presentkort!
 

1 December

Tumblr_mecle09v7n1rkch00o1_500_large
Fick ett städryck och dammsugade köket, hallen och tv-rummet, dessutom torkade jag golven och dammtorkade, är inte riktigt klar men tänkte ta en paus! Senare ska jag fortsätta med min deckare som inte är riktigt klar heller. Det blir en effektiv dag, puss

RSS 2.0