Tisdag

 
Bjuder på en bild från stugan för kanske två vintrar sen, längtar tills det blir mycket snö igen!
 
Igår var jag somsagt i stan, på bussen hem satt jag och pratade med Ylvalee vilket var otroligt längesedan. När jag var hemma låg jag bara och såg TV ett tag innan jag for till Linn. Jag, Linn och Erik for ut sedan var vi med Pontus och Felix också. For hem ganska tidigt, kring 10 och duschade då sedan började jag på en film men det orkade jag inte med så satt och kollade lite andra klipp innan jag somnade. Vid två vaknade jag då Pontus kom hem och kröp ner i sängen, myyysigt. Idag har jag hunnit vara ute på en prommis med mamma och Alice och ikväll ska jag göra efterrätt till imorgon!
 
 

Iksu

 
Hej! Just nu sitter jag på Iksu och har varit här ett tag. Tog en buss vid 9 från Rödå där jag har varit i helgen därför att Pontus ska ta bort stygnen från axeln om en timma. Efter det ska vi ner på stan och jag ska se om det finns kvar ett par jeans som jag ska köpa sen blir det nog lunch också. 

Söndag



Söndag, helt utan söndagsångest. Helgen har varit toppen och blandannat så har vi spelat Risk, ett av de bättre sällskapsspelen som finns skulle jag säga. Vi spelade till ganska sent så somnade efter två och for hem klockan 6 imorse så fyra timmars sömn fick vi. Dock la vi oss direkt vi kom hem så är inte alls trött.
 
Ska nu börja rensa bilder från min mobil vilket är ett evighetsjobb. Sen ska jag föra in allting på datorn så jag får ordning på alla bilder!

Ny dator

 
Nu lovar jag att börja blogga ordentligt eftersom att jag äntligen har fått skoldatorn - en MacBook Air vilket är huur najs som helst! Bilderna ovan är från i veckan, första bilden är från i måndags när jag, Silje, Rebecca, Rut och Julia for på Honeycomb för att ta en froyo. Lite överskattat tycker jag men gott. Den nedre är från i tisdags när Julia, Silje och Rebban kom hem till mig och sov där. Så mysigt och det måste göras om!
 
Är hos Pontus nu och vaknade för ett tag sen, är sjuk så for inte på skolan därför att vi hade dodgeballturnering, hade gärna spelat men vill verkligen inte bli sjukare under lovet. Nu har vi nyss sett ett avsnitt av Orange is the new black och ska gå in och fika. Är hemma efter 3 någon gång och då ska jag bara göra mig klar sedan ta bussen till Skell och stanna där över helgen.

Onsdag

 
Bloggen är inte det jag prioriterar i mitt liv vilket ni kanske märkt. Kanske börjar skriva lite mer när vi får skoldatorn vilket förhoppningsvis är nästa vecka. 
 
Är trött men superglad trots biologiprovet på fredag. Men när det är gjort kan jag bara ta det lugnt om man bortser från ett prov till som jag inte alls tror är så svårt. Hade även mattenationella igår och jag tror faktiskt att det gick bra! Det kändes bra iallafall.  Imorgon börjar jag 13.25 och har endast två lektioner så behöver inte ens ställa väckaren, hur skönt som helst! Idag gjorde även vi ett prank på Julia, min kära vän är sååå lättlurad därför blir det så kul haha. Nu ska jag göra en beställning på lite olika saker så hörs vi när vi hörs. Pussss

RSS 2.0